Vuohenjuustokastikkeessa haudutettua broileria ja kaurariisiä

Aika monena viikonloppuna tulee mentyä kylään vanhemmilleni Tampereelle. Samalla on ihanaa harrastaa kokkaamista, koska lapsille on mieluisaa tekemistä mummun ja papan toimesta. Juhlapäivinä yritän aika usein saada läpi ideani kolmen ruokalajin illallisesta kaikilla mausteilla, mutta arkikokkailukin on ihanaa, kun sen saa tehdä rauhassa.

 

Jennan känny 848

Mummulaviikonloppujen arkisafkat syntyvät yleensä niin, että mummu ostaa kaupasta mieleisiään raaka-aineita ja näin antaa jonkin osviitan sille, mitä meillä on ruokana, mutta minä usein toteutan ruoan ja muokkaan sitä sen mukaan mitä jääkaapista ja maustekaapista löytyy. Vanhempani eivät itse harrasta monimutkaista ruoanlaittoa, mutta heidän kaapeistaan löytyy silti aika hyvä valikoima mm. mausteita.

Tällä kertaa mummulla oli ajatuksena jokin kanakastike ja riisi. Edellisenä iltana olimme herkutelleet juustoilla ja siitä keikasta jäi yli pehmeää vuohenmaitotuorejuustoa, joka päätyi käytettäväksi kastikkeeseen. Päätin lisätä soosiin myös hieman ananasta raikastamaan vuohenjuuston kermaista makua. Pelkän riisin asemesta kaapeista löytyi sopiva määrä kaurariisiä, joka on allekirjoittaneelle välillä aikamoista himoruokaa ihanan suutuntumansa takia. Varmaan ainoita meikäläisen terveellisiä himoja…

Jennan känny 851

 

 

Vuohenjuustokastikkeessa haudutettua broileria ja kaurariisiä

By 8.12.2014

  • Cook Time : 35 minutes

Instructions

  1. Laita kaurariisi kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista broileripihvit tilkassa öljyä paistokasarissa molemmin puolin kullanruskeiksi. Lisää joukkoon ananastölkistä mehu. Anna kiehua voimakkaasti hetken aikaa.
  3. Lisää kasariin ruokakerma ja vuohenjuusto. Sekoita.
  4. Mausta rakuunalla ja lisää ananspalat. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.
Print Friendly

 

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>