Riivinraudan olemus

Jennan känny 488

 

Hei kaikille!

 

Haaveesta tuli totta ja vihdoinkin Riivinrauta on saanut oman pikku nurkkauksensa Internetin ihmeellisessä maailmassa! Kiitos sinulle siitä, että löysit tiesi tänne!

Olen aivan noviisi bloggauksen ihmeellisessä maailmassa nyt joulukuussa 2014, kun tämä projekti on saatu pisteeseen, jossa ensimmäisiä reseptejäni on jaettu maailmalle. Opettelen asiaa vimmatusti ja lupaan kehittyä matkan varrella. Olen myös innokas ottamaan palautetta vastaan kaikilta täällä sivuilla käyviltä.

Olen miltei kolmekymppinen suurtalouskokin koulutuksen saanut, ravintola-alalla töitä tekevä paljasjalkainen tamperelainen. Sittemmin olen muuttanut Kanta-Hämeeseen maalle. Äitiyslomailen 7kk ikäisen vauvan, hänen isosiskonsa (3,5-v) ja kolmen koiramme kanssa kotosalla. Isäntäkin pyörii nurkissa aina työnteon välissä. Rakastan ruokaa, reseptejä, kokkaamista, leipomista ja omien ja muiden taidonnäytteiden maistelua mutta inhoan tiskaamista.

Blogissani jaan mietteitäni ja reseptejäni ruoista, joissa pääasiassa on maku ja helppous. Reseptit on helppo toteuttaa kotikeittiössä lähimarketista saatavista raaka-aineista. Ruuat ovat lihapainotteisia, mutta joukossa vilahtelee myös hyviksitodettuja kana- ja kalaruokia, sekä leivonnaisia. Kaikille niille on kuitenkin asetettu sama vaatimus: runsaasti makua, raaka-aineet saa tavallisesta marketista ja valmistus on mutkatonta. Kaikki reseptit ovat ”piperrysvapaita”, työvaiheet selkeitä ja yksinkertaisia ja ruokia kokkaillessa hellan edessä ei tarvitse viipyä turhan pitkään.

Mukavia luku- ja kokkaushetkiä kaikille!

Jennan känny 432

P.S: Sattumoisin mieheni oli se henkilö, joka keksi blogille nimen Riivinrauta… ;)

Print Friendly
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...Loading...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>